Nov 16, 2012

Ilmu melimpah ツ



masalah dunia sekarang dah terbawa-bawa sampai Malaysia 

keajaiban semula jadi katanya LOL
Masalah yang membuatkan manusia sekarang hanya ada satu jalan penyelesaian STUDY , DOA barulah boleh bertawakal , am I right ? macam gempak !
Final exam lahh itu lahh ini lahh  , setakat bertawakal study tak , perintah Allah tak laksanakan ,sia sia memang ilmu yang melimpah tuh masuk dalam mangkuk , boleh main masak masak makan McD haha .

Look at me still ada masa update blog sakai ni 

itu lah Manusia , Perasan ilmu di dada sudah banyak
padahal nak tunggu kuasa dari dewi dewi , peri peri sinetron tuh datang
yeah ! banyak nonton ni 

#Carilah ilmu sampai ke negeri China 


Rasanya sampai hujung peta dunia sudah cukup :D

bukan apa , Takut terlebih pandai pula ;)
Nanti pandai pula bersosial sana sini , risau ibu bapa kita
sebagai anak yang soleh janganlah engkau terlalu agungkan zaman entah apa apa ini
pakai sopan je kena kata , pakai skirt wow cool * bapak kau cool , mata dah buta tahap maksimum . Bersyukur lah weyh !
cukuplah sekadar bersosial tanpa suara, ada wifi , ada stamina yang kuat pada jari 
now everyone can connect @ Facebook @ Twitter @ Instagram @ Tumblr 
Macam macam ada , ada kelebihan , ada keburukan 

As we know , rasanya sosial ni pun teruk juga
kelebihan satu je , keburukan 1001 haha 
nampak tak itu 
Remaja sekarang memang diuji , Iman dah macam jelly dah lembut , senang dimakan begitu sahaja , Dugaan dunia akhir zaman ..
Kalau ilmu terlebih sangat susah saintis sekarang -.-
buat kajian sana sini , makan itu ini , fast food bagai , ajinaikmoto dah semakin ramai LOL

Entahlah sekarang rasa macam tiada faedah langsung bersosial tapi tipulah kan

bersosial kadang kadang perlu juga LOL
Kalau dekkat facebook tu , ramai kejar Hot ; kalau upload gambar tu nak hot hot je 
kalau twitter pulak suka kata orang itu ini macam dia menteri , yang paling tak suka PEREMPUAN tu berhijab then boleh main main pula dengan hal agama , hukum hakam . apa masalah dia pun aku tak tahu , kurang kasih sayang maybe ;D
Kalau youtube upload video tah apa apa , astagfirullah hal azimm 
kejar famous je tu , nak jadi retiss youtube lah kata kan
Tapi aku mengaku bukan semua macam tu , okay peace \/


#KamiRemaja ada bilik bersepah,suka lepak sana sini, suka tidur lambat tapi bangun lambat, dan kami senang jatuh cinta tapi kami juga mudah patah hati. Tetapi kami buddies kami tak kan terpisah , macam bangang -,-

Aku just beri pandangan , haha bukan nak buat program realiti tu __






Sebenarnya saya wartawan dari Astro Arena  .ktipu ^___^ , People call me syazeel ,Nat , Leen,Talia, Datin , Tiz , LOL Sebab saya nak jadi semua HAHA
 buat cerita entah apa apa bangangnya ilmu tak cukup sebenarnya sangat .. grr rasa bodoh yang teramat
mata tuh tandanya orang penat bekerja HAHA padahal part time je 

okaylah , Ingatlah sebelum kamu sakit , jangan kau makan benda bukan bukan
itu semua akan membentuk daging daging yang ada dalam tubuh badan kamu semua . Allah tak suka kalau hamba Nya makan makanan yang tidak tahu tentang kehalalannya :)
. Assalamualaikum



Thank You for reading , Do coment and follow :) ♥ Eleena Zakaria

6 comments: