Feb 25, 2012

Tentang Cinta

Hi silent reader yang comel lagi menawan :)
 jangan nak kembang sangat lah kan okay
sesiapa yang mengikut jejak entry aku yang entah apa-apa tuh , thank you lah
okay sekarang aku dekat library
dah dapat title 'budak rajin' , Alhamdulillah itu satu doa :D
asal datang library je study , asal study je datang library
betul tak ? kalau betul angguk lah , tak payah nak geleng sangat ;p
BETUL ?
nampak sangat kau bohong , fakta mane yang kau bagi tuh ?
dah tak payah nak sentap sangat (!)

hari nih aku datang library bukan sebab aku nak study , aku nih sebenarnya malas nak pegang bukU malah muka buku sekalipun #ecehh ini bohong ,ini baru FAKTA (!)

haha . gelak sorang-sorang :)
serius tak comel , kata dia malu-malu tapir baru comel . HAHA

okay diisebabkan anda dan anda takk buat apa , jom kita share story
bende nih aku dapat time google tadi , tetiba aku rasa ingin tahu . hehe
lets terjah together :D
"CINTA SELEPAS KAHWIN ADALAH CINTA SEJATI "
                                     cinta sejati , cinta  kekal abadi selamanya
soooooo sweet ohhh :) CLICK SINI  * kau nak tahu lebih lanjut baca sendiri , malas pulak nak buat karangan ;p
dekat situ banyak tips-tips soal cinta , hati dan perasan yang HALAL
doa nih mesti baca tiap-tiap hari tau ^^

” Ya Allah, Kurniailah aku cinta- Mu dan cinta orang yang cinta kepada-Mu dan cinta orang yang cintakepada orang yang boleh hampir kepada-Mu dan jadikan cinta terhadap Engkau (Ya Allah) terlebih aku cintai daripada air yang sejuk”

so dpat kan pengetahuan untuk diri sendiri jugak okay ;) HAHA
take care youself . Assalamualaikum



Thank You for reading , Do coment and follow :) ♥ Eleena Zakaria

6 comments:

  1. budak rajin? cik eleen ni rajin ke? macam tak percaya je :P

    ReplyDelete
  2. wellll , #fact tau , HAHA
    percayalahhhh , please :D HAHA

    ReplyDelete
  3. buat-buat percaya je lah. HAHA.

    ReplyDelete
  4. percaya, tak percaya, percaya, tak percaya, percaya, tak percaya. oh sorry, saya tak percaya :p

    ReplyDelete