Feb 24, 2012

kau dulu , aku sekarang ;)

kepada sesiapa yang belum tidur
memang ramai punn kan yang tak tidur lagi
semua entah mata apa pun aku tak tahu
kalau aku letak je kepala kat bantal tak sampai 5 minit dah tidur
hebat tak ? haha . so baik tak payah hampiri bantal dulu kan
kita story - story , haha . ayat mintak penampor je kan --'

actually dah bosan nih tak tahu nak buat apa , dah rererere-peat lagu vanila coklat brapa puluh kali pun tak tahu lah .. entah bila boleh tengok cite dia pun tak tahu lahhhhh . nak balik hostel dah ;') entah bila jugak lahh aku dapat laki macam amir asyraf tuh kan , ehhh silap suami . HAHA
dah boleh kahwin rupanya :D

sudah sudah.. next topic nak buat apa ?
blogwalking je lah keje nye
bukan nye walking talking dengan pakwe , harap faham ..cehh hahaha
then ternampak blog mamat nih * pantang nmpak laki , kau kisah ? ;p aku peduli apa
nak cuci mata malam-malam ni kan , buat tambah dosa .. astafirullah hal azzim :D
tak baik salah faham , gurau-gurau je

terrrrrrrrrrrnampak blog budak ni , entah umur berapa pun tak tahu jugak
perangai gila dia lebih kurang perangai ex aku , haishh teringat kat dia kot ..
kalau tuan punya blog terbaca entry nih , dan anda terasa atau merasa saya mintak maaf ^^
ayat dia mmg semua tak boleh belah , guna parang pun susah 10 keturunan pun belum tentu boleh kalahkan dia . hahaha
setiap kali baca entry dia mesti aku senyum @ gelak
padahal entry dia sikit tak lawak HAHA
suka entry dia .why ? aku pun dop tahu ;p
kononnya dengan lawak nya tak berapa nak lawak membuat hatiku berasa geli
boleh muntah hijau nih . haha nak tahu entry apa yang aku view malam ni click sini
about tagged , yeah tagged dulu memang pernah buat aku bahagia jugak , macam kau kenal ex-pakwe2 dekat situ , haha
first love pun melalui tagged , Ya Allah romantik gila time tuh
babi lintas pun aku tak perasan . HAHA

then apa jadi ? dah tak payah cite , sedih-sedih kita biarkan ia berlalu okay
yang penting teruskan hidup okay , jodoh aku lepas stpm . InsyaAllah ^^
Ya Allah gatalnya hambamu ini , HAHA . KBAI assalamualaikum



Thank You for reading , Do coment and follow :) ♥ Eleena Zakaria

12 comments:

  1. wahh. 'kelakar' betul blog yang kamu share tu ek. HAHA.

    ReplyDelete
  2. ohh , mmg (!) tuan dia comel macam malu-malu tapir . HAHA

    ReplyDelete
  3. comel macam tapir ek? patutlah AWESOME GILA blog dia. dahlah AWESOME, KACAK GILA pula tu. dahlah KACAK, KELAKAR GILA pula. HAHA.

    ReplyDelete
  4. kan ? sampai tapir pun boleh malu-malu baca blog dia . HAHA
    tak sangka dia KACAK kan ? haha , AWESOME pulak tuh + GILAAA HAHA . ni baru coolllll :D

    ReplyDelete
  5. bak kata upin & ipin lah kan "BETUL BETUL BETUL". HAHA.

    ReplyDelete
  6. alaaa. dalam blog je saya ni kelakar. tapi bila depan2 muka serius + kening berkerut2 lagi tu. HAHA.

    ReplyDelete
  7. HAHA yeke ? serius tak percaya , :D itukan malu-malu khinzir je , HAHA

    ReplyDelete
  8. hahhaha comel nyaaa. err btw tagged tu laman sosial dah lama kan? pity me sebab baru tahu,, dlu xpenah plak dengar tagged. ahhahaha. ohh anyway sila lah jalan2 ke blog sy, ada informasi kat sana ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang comel , a'ah dah lame sgt kot , sy tahu 4tahun yg laluuu :D kesian jugak lah kan HAHA . InsyaAllah i will prety :)

      Delete
  9. awak.. nak tanya ni, apa tajuk lagu dalam blog awak ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh ost vanila coklat :) tentang rasa nyanyian astrid :)

      Delete