Dec 16, 2011

missing ? miss you

Assalamualaikum
Okay first of all saya nak cakap yg saya rindu awak awak semua
Buah hati saya , bestfriend saya , semua lah
Dah lama kan saya tak online facebook , twitter 
and yg penting skali my blog :D
Sorry kay , disebabkan sy dah bergelar dewasa .. 
so byk urusan yg perlu diuruskan dan diselesaikan

act byk hal lg tak setle tapi disebabkan rindu yg teramat 
so sy nekad nak online jugak HAHA
macam macam lah kan , haishh
one more thing , pasal pindah sekolah dah setle 
 now i'm student SMKTSSB 
tau tak shortform from what ? haha cari sendiri  :D
annnddd thanks for all thingss that you have given to me :) 
thank you 
                                                                         ɛɛ3и v0ʏɛтα
Thank You for reading , Do coment and follow :) ♥ Eleena Zakaria

4 comments:

  1. aku xde la bz tapi maleh nk online update blog. la ni baru la rajin2 sikit nk hupdate buat belog baru. :P

    http://tepi-pantai00.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. biase la tu.. sume org akan merasa cam tu

    ReplyDelete