Mar 15, 2012

Wall budak Hot ;)

selamat malam 
well as usual okay . PEACE \/
macam mane dengan cuti korang semua , best tak ? 
ohh seriusly, cuti yang bagi aku agak panjang nih sangat membosankan 
you know why ? 
dalam cuti-cuti nih jugak lah aku tak boleh hang dengan kawan-kawan aku 
why ? kononnya jadual dyorang FULLLLLL
grrrr  , tension betul 
dah lah stay kat rumah tak tahu nak buat apa , setakat keluar pergi sekolah sebab ade latihan kawad 
cool kan ? HAHA

okay forget it , actually aku nak story something
disebabkan aku tengah onl facebook sekarang
so kita story pasal facebook je okay 
yess [!] bunyi macam membosankan 
tetapi itu yang sememangnya okay 

first , we start the story * ayat mintak penampor je kan ;D
okay sebenarnya tadi adelah ternampak status sorang perempuan ni kononnya nak mintak simpati . budak HOT lah katakan -.-
dia buang masa dia dengan letak pic dekat wall dia
dengan caption ' ini minah sundal yang pakai tudung tapi perangai macam Haram 
ohh cool kan ? ;) dengan ini dia membuat kenyataan bahawa perempuan tersebut telah menuduh bahawa dia takde dara . ohh man .


aku terperasan something bila ade orang coment yang boleh buat orang panas jugak lah
dia cakap , harap je pakai tudung , tapi perangai mengalahkan anjing kurap tepi jalan 
HAHA serius lawak gila doh , tak sedar pulak yang dia tuh babi kurap tepi jalan 
comel doh tengok dyorang gaduh , tak matured langsung.
biarlah , saje seronok nak share . perangai budak-budak

tapi aku tabik dekat lelaki nih , ustaz kot . HAHA
dia coment ' walaupun perempuan tuh macam tuh sekurang-kurangnya dia tutup aurat , yang awak tuh terdedah sana sini sampai saya pun dah dapat dosa ' 
#serius lelaki tu comel , so sweet ;) HAHA


seriusly aku tak faham gila dengan orang yang boleh like pic tuh and coment positif macam dia sokong budak HOT tuh -.-
padahal sebab perangai dia jugak aku rasa , yelah perempuan takde maruah je akan buat macam dia . awak tahu dia buat apa ? letak pic dia sedanggg kiss dengan pakwe dia 
dah bangga sangatlah kot kan , dulu aku stay KL takde lah perangai macam tuh 
kononnya itu semua biasa , habis sampai benda luar dalam nak cerita kat orang , nak share dengan semua orang , WTH
aku tak tahu nak cakap kalau still ada orang nak buat dia jadi bini , ohh jodoh kau kan ? ambil lahhh perempuan sundal tuh [!]

dah lah buat sakit jiwa , aku tak faham kenapa orang perlu memburukkan orang yang pakai tudung nih , rasanya semua adalah manusia . dulu lain , now aku dah berubah 
semua orang boleh berubahkan , tidak semestinya perkara silam kau jadikan alasan . 
manusia perlu berubah okay ;D
#kutuk malam-malam nih pun dah dapat dosa , sorry korang . HAHA
sorry aku tidak maksudkan sape-sape , just siapa yang terasa ;)
jangan marah saya ya ^^
btw thank you kepada sesiapa yang caring pasal aku , seriuslly I LOVE YOU 
kbai ;)
assalamualaikum 


Thank You for reading , Do coment and follow :) ♥ Eleena Zakaria

20 comments:

  1. I terasa dohh. oh wait, I bukan perempuan. HAHA. bak kata orang-orang tua "biarkan si Luncai terjun dengan labu-labunya" lah.

    ReplyDelete
  2. HAHA. tak terasa lah. gurau-gurau je. :)

    di facebook saya pun banyak 'kawan-kawan' saya buat camtu. post gambar perempuan lain, then buat caption maki hamun. HAHA.

    ReplyDelete
  3. ohh itu perkara biasa kan ? HAHA
    ingatkan awak join sekali . HAHA

    ReplyDelete
  4. no lahhh.

    malas nak sertai 'perbincangan berfaedah' sebegitu. HAHA. tapi ada juga yang letak gambar lelaki, then caption maki hamun juga. HAHA.

    ReplyDelete
  5. ohh biasa , sekarang lelaki dan perempuan adalah sama :D HAHA

    ReplyDelete
  6. tetapi perempuan over sikit selalunya.

    terasa tak? terasa tak? HAHA.

    ReplyDelete
  7. ohh maaf awak , sy sedikit pun tidak terasa , HAHA
    sebab saya bukan ...HAHA

    ReplyDelete
  8. bukan...?? oh tidak. oh tidak.

    ReplyDelete
  9. alhamdullilah sihat. tapi tiba-tiba rasa seram sejuk, nak demam pun ada. HAHA.

    ReplyDelete
  10. ya Allah kesian gila , nanti saya hantar pegi hospital bahagia nak ? HAHA

    ReplyDelete
  11. takpe, takpe. terima kasih je lah sebab awak baik hati sangat nak buat begitu. HAHA.

    ReplyDelete
  12. well saya memang baik , saya tak kisah lah kalau awak nak saya tolong , saya ikhlas nih HAHA

    ReplyDelete
  13. ehh. takpe wak. jangan susah-susahkan diri k. tetapi kalau awak nak tolong juga, boleh je. sampai sana nanti, saya daftarkan nama awak ke dalam hospital bahagia tu ya. HAHA.

    ReplyDelete
  14. kalau macam tuh , awak pergi sorang je lah . saya taknak masuk campur HAHA

    ReplyDelete
  15. laaa. taknak tolong pula? kata ikhlas tadi. see, I told you. susah nak percaya cakap awak ni. bela doraemon konon. HAHA.

    ReplyDelete
  16. okfine ! ohh well saya memang jahat . so jangan percaya . okay ?

    ReplyDelete