Feb 17, 2012

5 things

saya nak cakap yg saya rindu sgt-2 kat korang 
and allssss my friend even kawan di facebook , blogger , twitter
seriusly i really-2 miss you all damn much . FULLSTOP (!)


act byk perkara yang terjadi dalam masa 2 minggu nih 
yeah (!) menghabiskan masa di asrama act sangat membosankan . 
okay tak payah nak kecoh lah kan 


first -> dekat asrama junior aku suka sangat guna perkataan aku sekarang nih  
nak tahu ayat apa ? baru ditanyangkan minggu lepas dlm vanila coklat
korang mesti igt dah fanatik sgt dengan drama tuh lah kan ? HAHA
perkataan itu adalah seperti yang berikut :: 


TAK PAYAH NAK SENTAP SANGATLAH KAN :)
alasan dyorang :: aku manja suka merajuk , errr . please -.-

second -> ade someone nih tak kasi mention nama dia 
dia takut jadi budak hot lah tuh , ape lah ade dengan hot kan
okay so far stay situ okaylah , ramai junior boleh terima aku . i guess :)
and thank you very much sebab tak pernah sisihkan aku walaupun ramai cakap perangai macam budak-2 . okay fine sikit tak sentap !
yelah kadang-2 je aku mature , HAHA
sebenarnya aku baik hati , thats why macam tuh 
tak percaya >? tanyalah diri sendiri :D 

third -> semua tahu kan 14 feb hari tuh valentime . okay tak baik sambut iknow that 
thats why i tak sambut , tp takut jugak lah kan fon dekat rumah sentiasa on 
padahal aku ada kt asrama . haishh -.- faham-faham kan lah okay 
tp dah balik hari nih , aku check fon and adelahhhh .....
salah sorangnye ex aku dulu yang call . sebenarnye takdelah mcm ex sgt sebab couple 1 bulan je . motif dia cakap nak try je . siot betul mamat tuh kan 
kteorang sebenarnya bestfriend lah jugak . thats why aku selesa dengan dia . soo kau aku jelah . haha

fourth -> this one . benda yang aku tunggu-2 akhirnya my money dah selamat dibank in kan . thank you Allah :) 




fifth -> okay the last one , about novel . 
entah kenapa sejak kebelakangan nih aku sering habiskan waktu dengan membaca novel je 
kadang-2 1 hari pun dah boleh habis .
i dont know why ? myb sebab .... atau myb jugak sebab aku bosan siot stay asrama 
kesian kan . haha 
so far aku rasa happy bila baca novel , bukan buku lain . :D 




p/s :: itu saje kot , kalau ada yg tersebut aku ke saya ke , biasalah kan mood tengah mereng nih . mengantuk . goodnight 
take note ::  lepas ini saya akan balik rumah 1 bulan sekali , nak bajet SBP !






Thank You for reading , Do coment and follow :) ♥ Eleena Zakaria

2 comments:

  1. sy pun, mule2 tak suke pun novel2 nih..tapi ble bosan, mahunye 2,3 ,4 buah novel abs..hihi

    ReplyDelete